voor wie geniet vand e geur van gras

catering

De kursus is geheel verzorgd qua inwendige mens. Elke dag bereiden wij een heerlijk en gezond ontbijt, lunch en lekkere zomermaaltijden. Wij koken met een

Zuid-Europese twist maar zullen ook een keer echte Zweedse gerechten opdienen en afwisselend vegetarisch, of met vis en vlees koken. Als het weer meewerkt, kunnen we zelfs verse cantharellen op het menu aanbieden. Gillberga-17 werkt zoveel mogelijk met biologische en lokale producten, indien verkrijgbaar, en kruiden uit eigen tuin.

Kokkin is Annelies Verhoeff, timmervrouw met een passie voor lekker koken. Ze heeft al vaker voor groepen gekookt.

catering

voorzieningen

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden alle binnen een straal van 10 km.

Voor wie wil kamperen zijn er twee kleine campings dichtbij op fietsafstand. Kamperen kan ook op ons eigen terrein. Er is plek voor ongeveer 10 kleinere tenten. Zelf tent meenemen. Er is elektra en stromend water. Je kan ook op een stretcher in onze grote schuur slapen.

Onze voorzieningen zijn zeer eenvoudig, Gillberga-17 heeft nog geen douchegelegenheid. Jezelf wassen kan in onze kleine schuur (wastafel met stromend water) of in een van de washokjes in de grote schuur met een teiltje. Vlakbij zijn er meerdere lekkere zwemmeertjes. Op de camping in Borgvik, 7 km verderop, kan je voor een klein bedrag douchen, ook als je er niet kampeert.

Wijzelf vinden het eenvoudige leven met weinig luxe heerlijk. Voor ons is de stilte, de frisse lucht en de ruimte de grootste luxe.

Er zijn er meerdere overnachtingsmogelijkheden voor wie niet wil kamperen. Er is  een prachtig “boomstamblokhutten”-terrein aan een meertje met sauna en kano’s niet al te ver bij ons vandaan.

Meerdere huisjes in de buurt zijn te huur, alsook hotelkamers. Aan wie belangstelling daarvoor heeft, kunnen we wat extra info mailen en ev. bemiddelen in de huur van een huisje. Kijk ook onder "links"

http://www.naturbyn.nu

http://www.klaraborg.info

Wij hebben een internetverbinding. Je kan beperkt op vaste tijdstippen de internetaansluiting gebruiken met eigen laptop, tablet of smartphone, aan de draad of via wifi. De wifi staat niet standaard aan.

Er zijn drie mountainbikes. Te huur tegen een kleine vergoeding.

 

verblijf

Ons terrein is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
Honden zijn welkom.


ontdekken
eland
eenvoud
eenvoud
stilte
stilte